Ugrás a tartalomhoz

17.000-Ft vásárlása esetén INGYENES kiszállítás!

🚛Gyors megbízható szállítás!

📬Postaköltség mindössze 990.-Ft!

👩‍💻Megbízható kedves ügyfélszolgálat!

🚛24/48 órás villámgyors kiszállítás!

06-30-325-56-59

14 napon belüli elállási Jog

Elállási jogról szóló nyilatkozat

Felhatalmazás és hatály: Az alábbi elállási jogról szóló nyilatkozat "Nyilatkozat" a(z) www.buborekszalag.com által nyújtott szolgáltatások és termékek (a továbbiakban: "Termékek") vásárlásakor érvényes. E Nyilatkozat célja, hogy tájékoztassa a vásárlót ("Vásárló") az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos jogairól és kötelezettségeiről.

Elállás joga: A Vásárlónak joga van elállni a szerződéstől és visszaküldeni a megvásárolt Terméket a vásárlástól számított 14 napon belül, indoklás nélkül.

Elállási határidő: Az elállási határidő a Termék átvételétől számított 14 napon belül lejár. Amennyiben a Vásárló több Terméket rendelt, az elállási határidő akkor jár le, amikor az utolsó Terméket átvette.

Elállás gyakorlásának módja: Az elállási jog gyakorlásához a Vásárlónak egyértelmű nyilatkozatot kell tennie az elállási szándékáról. A Vásárló ezt a nyilatkozatot bármely hozzáférhető kommunikációs eszközzel megteheti, például e-mailen keresztül a buborekszalag@gmail.com címre küldve.

Elállás következményei: Amennyiben a Vásárló eláll a szerződéstől, a Vásárlónak jogában áll visszaküldeni a Terméket. A Vásárló a visszaküldés költségeit viseli. A Webshop a Vásárló által kifizetett összeget (ideértve a szállítási költségeket is) 14 napon belül visszatéríti, az elállási jog gyakorlásától számított napon. A visszatérítés során a Webshop ugyanazt a fizetési módot alkalmazza, amit a Vásárló eredetileg használt a vásárláshoz, hacsak a Vásárló kifejezetten más módot nem igényel.

Kivételek: Az elállási jog nem vonatkozik az alábbi esetekben:

  • Az olyan Termékek esetén, melyeket a Vásárló személyes igényei alapján rendeltek vagy az egyedi kéréseinek megfelelően módosítottak.
  • Az olyan Termékek esetén, melyek egészségvédelmi vagy higiéniás okokból alkalmatlanná váltak a visszaküldésre, amennyiben az eredeti csomagolást felbontották.

Kapcsolattartás: A Vásárló elállási jogával kapcsolatos bármilyen kérdés vagy kérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk  buborekszalag@gmail.com  címen.

Jogorvoslat: Amennyiben a Vásárló úgy érzi, hogy jogai megsértésre kerültek, és a probléma nem rendeződik megfelelően a Webshop és a Vásárló közötti egyezség alapján, a Vásárló jogi jogorvoslatot is kérhet a hatályos törvények alapján.


Ez a nyilatkozat általános tájékoztatást nyújt, de fontos megérteni, hogy az elállási jog és a kapcsolódó részletek jogrendszerenként eltérhetnek. Ezért célszerű lenne egy jogi szakértővel konzultálni, hogy a nyilatkozat megfeleljen a helyi jogi előírásoknak.

MAGYAR NYELVŰ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hétköznap 9:00-16:00-ig

KÉRDÉS MERÜLT FEL BENNED?

buborekszalag@gmail.com

06-30-325-56-59

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Pénzvisszafizetési garancia.